Laat je hond kwispelen van plezier,

met tuincentrum Horta Martens

De beste voeding voor je hond

Er gaat niks boven de dankbare blik van je trouwe viervoeter. De hond is al eeuwenlang een onmisbare vriend voor talloze mensen. Een vriend die verzorgd moet worden zoals de rest van het gezin: met liefde en aandacht.

Aandacht voor voeding, bijvoorbeeld. Want een evenwichtige hondenvoeding is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van de jonge of oudere hond. Bij Horta Martens bieden we je het volledig assortiment van premium-merken zoals:

  • Royal Canin

  • Greenheart

  • Hill's

  • Eukanuba

  • Pro Plan

  • Pedigree

Na de maaltijd: ravotten!

Je hond is een echte speelvogel. Of je nu een hyperactieve pup of een relaxte senior in huis hebt, een fijn spelletje op tijd en stond, zorgt voor een gelukkig hond.

Puppy's zien in alles een speeltuig. Let echter op welke speeltjes je aan je pup geeft. Ruim kleine spulletjes waarin hij zich kan verslikken goed op. Ook je elektrische draden bescherm je best goed. Zorg er ook voor dat je puppy niet kan ontsnappen uit de tuin. Op onbewaakte momenten kan je hem gerust in de bench steken.

Je senior is al goed opgevoed, maar heeft ook nood aan een portie uitdaging. Wat dacht je van speeltjes waarin je voer verstopt of heerlijke bijtvlechten? Urenlang plezier gegarandeerd.

In ons tuincentrum vind je een ruim assortiment aan veilige en uitdagende hondenspeeltjes, perfect afgestemd op de leeftijd en het activiteitsniveau van je hond.

Verzorging voor je hond

Om je hond in topconditie te houden, is een goede tand- en vachtverzorging essentieel. Gebruik voor het wassen van je hond altijd een aangepaste hondenshampoo. Regelmatig een product toedienen dat vlooien en teken bestrijdt, is ook geen overbodige luxe.

Op teken controleer je vaak. Vind je er eentje? Probeer hem niet snel uit te trekken met je vingers maar gebruik een handige tekentang om ze te verwijderen. Makkelijk voor jou maar voornamelijk pijnloos en veilig voor je hond.

Alle toebehoren voor je hond

Leibanden, een bench, een mat voor in je wagen, drink- en eetbakken… Elk accessoire dat nodig is om samen te leven met een hond in huis, vind je bij Horta Martens in Hasselt. Bovendien bieden we onze accessoires aan in verschillende stijlen, zodat je hondenaccessoires mooi bij jou en je interieur passen. Heb je nog andere huisdieren? Voor hen bieden we ook een ruim aanbod van dierenproducten aan.

Kom het zelf ontdekken: breng een bezoekje aan Horta Martens in Hasselt!

Contacteer ons nu