Neerhofdieren: gun jouw dier de beste producten en verzorging

Kwaliteitsproducten voor jouw neerhofdieren

Ben je bezitter van verschillende neerhofdieren? Dan weet je dat je dieren soms extra aandacht en verzorging nodig hebben. Maar ook in het leven van elke dag, draag je zorg voor jouw neerhofdieren, met voeding en verzorging die is afgestemd op hun noden.

Horta Martens is gespecialiseerd in producten voor neerhofdieren. We beseffen dat ze uniek zijn en een andere benadering vergen dan andere huisdieren. Kom bij ons langs voor een compleet productgamma voor de verzorging, voeding en huisvesting van je neerhofdieren.

Contacteer ons nu

Paarden

Als je de trotse eigenaar bent van een paard of veulen, dan weet je dat de verzorging van je paard een integraalaanpak vereist. Je kiest met zorg de beste voeding uit. Je onderhoudt hun vacht, manen en hoeven met de regelmaat van de klok. En je gunt ze alle beweging en aandacht die ze nodig hebben.

Heb je toch nog vragen over de verzorging van je paard of veulen? De specialisten van Horta Martens kennen alles over het productgamma voor paarden. Vraag hen gerust om advies!

Kippen en pluimvee

In ons tuincentrum in Hasselt (Limburg) bieden we je een gevarieerd aanbod aan voeding en verzorgingsproducten voor kippen en pluimvee. We weten: de ene vogel is de andere niet. Elke soort pluimvee vereist een eigen aanpak op het gebied van verzorging en voeding, zoals de verschillende soorten meel.

Kom langs en ontdek onze producten voor:

  • Eenden en watervogels

  • Kalkoenen

  • Parkvogels

  • Vleeskippen

  • Legkippen

  • Loopvogels

Schapen, Geiten & Herten

Ook schapen, herten en geiten hebben aangepaste voeding nodig. Ruwvoer (gras, kuilgras en hooi) vormt het leeuwendeel van hun dieet. Maar om hun gezondheid op peil te houden, is aanvullend krachtvoer gewenst.

Wil je meer weten over de samenstelling van ons voer voor schapen, geiten en herten? Spreek gerust een van onze medewerkers aan. We adviseren je met de glimlach.

Contacteer ons nu

Duiven

Duivenhouders weten het: een duif is niet zomaar een vogel. Een duif heeft voer nodig dat zijn prestaties verbetert. Het moet op de juiste moment gevoerd worden zodat uw prijsduif ook een prijsduif blijft. Maar ook als u duiven houdt als hobby is het belangrijk om ze te verzorgen met de nodige aandacht.

Kom zeker eens langs bij jouw tuincentrum in Hasselt voor het ideale duivenvoer en andere toebehoren zodat uw duiven optimaal presteren. Ook voor andere vogels bieden wij een groot aantal producten aan.

Konijnen

Konijnen zijn de schattigste neerhofdieren, dat klopt. Dus ook zij verdienen de juiste verzorging. Kies voor hoogwaardig voer én aangepaste huisvesting. Zo hou je jouw konijn gelukkig en gezond, het hele jaar door.

Breng een bezoekje aan Horta Martens en ontdek alles voor je neerhofdieren!

Contacteer ons nu