Horta Martens maakt het fijn, voor cavia en konijn

Verzorging van konijnen

Een goede verzorging van je konijn of knaagdier? Dan kies je voor kwaliteit op alle fronten. Van voeding tot verzorgingsproducten, van accessoires tot speeltjes en van kooien tot bodembedekking. Dat weten we. En daarom verzamelden we voor jou het mooiste en meest kwalitatieve aanbod aan producten voor je konijn of knaagdier.

Contacteer ons nu

Knaagdieren plezieren, daar zijn we goed in

Knaagdieren zijn de perfecte huisdieren voor mensen met weinig plaats. Als je tenminste niet bang bent van ratten, muizen, cavia's of hamsters. Wat heb je zoal nodig als je wilt genieten van het lieve gezelschap van knaagdieren?

  • Een kooi die voldoende groot is voor jouw nieuwe huisdier.

  • Stro om op de bodem van de kooi te strooien.

  • Knaagspeeltjes of knaagsticks, want tja, knaagdieren knagen én vervelen zich niet graag.

  • Speeltjes of speeltuigen, zoals een looprad.

  • Een tunnel om doorheen te kruipen.

Knaagdier of konijn: zorg voor voldoende beweging

Vergeet je zeker ook niet om je knaagdier regelmatig uit z'n kooi te halen? Het zijn niet alleen ontzettend lieve diertjes. Ze bewegen en oefenen ook graag. Zo blijven ze gelukkig én gezond.

Ook de juiste voeding is belangrijk. Bij Horta Martens hebben we een ruime keuze voor je samengesteld, met als koploper de voeding van Versele. Lekker én evenwichtig voor jouw konijn of knaagdier. Kies voor korrels van hoge kwaliteit, want konijnen zijn eigenlijk vrij kwetsbare diertjes.

Konijnen: heerlijke diertjes, fantastisch gezelschap

Konijnen kunnen binnen wonen, maar genieten enorm van zonlicht en beweging. Konijnen aarden goed in een ren. Dat is niet enkel veilig, maar ook praktisch. Konijnenkeuteltjes vind je liever niet overal. Met wat stro onderaan de ren, zorg je voor een hygiënische leefomgeving voor je konijn.

Kleine tip: zit je konijntje in een ren buiten, zet die dan in de schaduw, zodat je konijn geen last krijgt van te heftige zonneschijn of warmte.

Wil je meer weten over andere dieren of zoek je producten voor je konijn of knaagdier in Hasselt? Kom bij ons langs!