De beste verzorging voor je paard!

Koop de ideale producten voor je paard of veulen

Paarden zijn sterk en elegant. Maar ze hebben ook een uitgekiende verzorging nodig om in topconditie te blijven. Schenk dus voldoende aandacht aan het type voeding, het onderdak én de verzorging die je jouw paard of veulen geeft.

Bij Horta Martens zijn we gepassioneerd door paarden en veulens. Ons productgamma bestaat dan ook enkel uit voedings- en verzorgingsproducten van onberispelijke kwaliteit. Want we weten hoeveel jouw paard voor je betekent.

Contacteer ons nu

Advies, daar begint het mee

Om je goed te kunnen helpen bij het maken van je keuze, is het belangrijk dat we enkele zaken weten over je paard. Staat het vaak op stal of voornamelijk in de wei? Heb je een oud paard of een jong veulen? Wordt het vaak bereden of niet?

Op basis van al die factoren, bepaal je de juiste voeding voor je paard of veulen. Essentieel voor een lange en evenwichtige gezondheid. Bij Horta Martens selecteerden we onder meer producten van Pavo en Cavalor.

Hygiëne en verzorging voor je paard

Naast voeding is het lichamelijk onderhoud ontzettend belangrijk.
De hoeven, vacht, manen en het gebit van je paard verdienen extra aandacht. Huidschimmels, infecties en andere aandoeningen loeren om de hoek. Met insectenwerend middelen kan je het leven van je paard ook een stuk makkelijker maken, zeker in de zomer wanneer er veel vliegen en dazen aanwezig zijn.

Zorg daarom voor een propere, hygiënische leefomgeving voor je paard. Bij Horta Martens vind je tal van stalstrooisels die de stal van jouw paard in piekfijne staat houden.

Ons volledig assortiment

We hebben echt alles in huis voor je paard of veulen. Zelfs afsluitingen voor de weide vind je bij ons. Wat je nog kan verwachten?

  • Paardenvoer

  • Paardensnacks

  • Speeltjes

  • Likstenen

  • Borstels & kammen

  • Insectenwerende sprays

  • Mineralen & vitaminen

  • ...

Vergaloppeer je niet aan producten van mindere kwaliteit. Kom langs in jouw tuincentrum in Hasselt voor de beste voeding en verzorgingsproducten voor je paard.