Jaarlijkse kerstshow 

met kerstverlichting en -decoratie in Kuringen (Hasselt, Limburg) 

Welkom op onze speciale kerstdagen

kerstopendeur 

zat. 23/11 & zon. 24/11  

opendeurweekends 

zat. 30/11 & ZON. 01/12

ZAT. 7/12 & ZON. 8/12  

Een bezoek aan Horta Martens is een feest voor jong en oud. In de aanloop naar Kerstmis beginnen wij te bouwen aan onze jaarlijkse kerstshow.

Kerstshow bij Horta Martens in Hasselt, Limburg

Honderden lichtjes, kerstballen, kersthuisjes en andere kerstdecoratie sieren dan de winkel van Horta Martens in Kuringen (Hasselt, Limburg). U kan genieten van een gezellige sfeer en een uitgebreide keuze aan de laatste nieuwe kersttrends. 


Zonder kerstboom is het natuurlijk geen kerst. Ga je dit jaar voor een echte kerstboom of voor een kunststofkerstboom? Bij ons vind je het allemaal! Onze echte kerstbomen zijn allemaal van de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat de woonkamer helemaal naar Kerstmis ruikt.

Contacteer ons nu

Kerstbomen, kerstverlichting en meer in Hasselt

Maar ook onze kunststofkerstbomen hebben een uniek en natuurlijk uitzicht. Door het topkwaliteit heb je hier jarenlang plezier van en zijn ze niet meer te onderscheiden van echte kerstbomen. 


Bij Horta Martens vindt u ook een ruim aanbod kerstverlichting voor binnen en buiten. Door onze fonkelende LED verlichting, lichtfiguren, lichttakken en verlichte kerstdecoratie zorg je voor een fabelachtige sfeer in huis. Ook buiten kan je echt opvallen door onze LED verlichting, lichtgordijnen en lichtslangen. Kom gerust bij ons langs om alvast te kerstsfeer te proeven!