Tuinieren met Horta Martens (Hasselt):
dat is pas genieten

Van welke tuin droom jij?

Het leven is vaak al druk genoeg. Je tuin is dan een rustige oase waarin je volop tot rust kan komen. Ga je tuinieren? Dan moet je beslist eens een bezoekje brengen aan Horta Martens, jouw tuincentrum in Hasselt. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je tuin om te toveren tot een groen paradijsje.

Tuinen zijn er in alle vormen en formaten. Jij kiest zelf hoe je jouw tuin vormgeeft: lekker onderhoudsvriendelijk of weelderig - vol pracht en bloeiende praal. Of je nu semiprofessioneel wilt tuinieren of maar af en toe aan de slag wilt, met de materialen van bij Horta Martens wordt tuinieren altijd een plezier. Zit je met vragen rond je tuin? Stel ze gerust aan onze specialisten. Want gratis advies is altijd inbegrepen in onze service.

De tuin die écht bij je past

Genieten van zelf geteelde groenten en fruit? Maak er werk van en leef gezond en vol smaak. Horta Martens heeft dan ook alles in huis voor je moestuin, kruidentuin of fruittuin. Ga in je keuken aan de slag met geurige kruiden, sappige groentjes of zoet fruit van eigen bodem.

Elke ochtend de deuren openzwaaien en ondergedompeld worden in een wereld vol heerlijke geuren en fleurige kleuren? Met een eigen siertuin maak je het waar! Struiken, bomen en bloeiende planten vormen een harmonieus geheel dat in elk seizoen het beste van zichzelf toont.

Een kinderavontuur

En voor de kinderen is een tuin ook een ware ontdekking. Gras om een balletje op te trappen, bomen om in te klimmen, speeltoestellen om te verkennen… Het buitenleven maakt hen blij! Natuurlijk vind je voor elke tuin het juiste materiaal bij Horta Martens.

De tuin van je dromen, die vind je bij jouw tuincentrum in Hasselt (Limburg). Breng ons een bezoekje!

Neem contact met ons op