De mooiste bloempotten en bloembakken vind je bij Horta Martens

Bloempotten en bloembakken voor buiten en binnen

Zelfs het kleinste terras wordt een oase van groen en kleur met de juiste bloempotten en bloembakken. Ook in je interieur staan deze producten beeldig. Kies de planten en bloemen waar je van houdt, plaats ze in de bloempot of bloembak die bij je tuin past en voor je het weet, geniet je van een prachtig bloeiende bloemenpracht.

Horta Martens biedt je een kleurrijk en divers gamma aan bloempotten en bloembakken in Hasselt (Limburg). Bij ons vind je wat je zoekt, in de stijl die bij je past.

Contacteer ons nu

Bloempot kopen in Hasselt: hier moet je op letten

Als je planten of bloemen plant in bloembakken, moet je met enkele zaken rekening houden. Let erop dat:

  • Je bloempot groot genoeg is voor de plant of bloem van je keuze.

  • Je de binnenkant van je bloempot of bloembak proper maakt voor gebruik.

  • Je drainagegaten voorziet aan de onderkant, zodat overtollig water weg kan. Zorg er ook voor dat de drainagegaten vrij blijven, dat kan bijvoorbeeld door:

  • Potscherven op de bodem van je pot te leggen.

  • Hydrokorrels op de bodem van je pot te leggen.

Planten maar!

Is je bloempot of bloembak klaar voor gebruik? Dan is het tijd om te planten - héérlijk toch! Jouw bloempotten en bloembakken worden omgetoverd tot fleurige blikvangers voor je tuin en huis.

Vergeet zeker niet om jouw bloemen regelmatig te bewateren!

Wil je ook jouw planten en bloemen in een mum van tijd helemaal klaarmaken om je bloembak of bloempot op te fleuren? Kom snel langs bij jouw tuincentrum in Hasselt (Limburg) voor bloembakken en bloempotten van topkwaliteit!

Contacteer ons nu