Tuinbeleving voor je tuin in Limburg?

Je vindt het bij Horta Martens!

Kwaliteitsvolle tuinmeubelen

Een tuin is méér dan alleen een groene oase. Met de juiste ingrepen én de juiste accessoires, wordt het een verlengde van je woning. Geniet voluit met ligbedden, buitensofa's, tuinzetels, tuintafels, tuinstoelen en andere comfortabele tuinmeubelen van bij Horta Martens. Pure kwaliteit, betaalbare prijzen.

Wil je ontdekken welke tuinmeubelen het best bij je passen? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum in Hasselt. Je vindt er een showroom van maar liefst 1.200 m², volledig ingericht met hoogwaardige tuinmeubelen.

In ons tuincentrum in Hasselt geniet je van een complete service in buitenbeleving:

  • 1.200 vierkante meter showroom buitenmeubelen

  • Ruime stock

  • Professioneel advies

  • Gratis levering

Contacteer ons nu

Tuinbeleving in elk seizoen

Horta Martens heeft alles in huis voor je tuin. Van de eerste spade in de grond tot een tuinbank waarop je zorgeloos kunt genieten van de zon, ons tuincentrum kiest voor tuinbeleving van a tot z.

Barbecue nodig om de hele familie te voorzien van een heerlijk buitendiner? Natuurlijk - en ook de brandstoffen en kooktoebehoren neem je zo mee naar huis.

Haal het maximum uit je tuin, in elk seizoen. Ontdek snel ons aanbod aan artikelen voor buitenbeleving: kom langs bij jouw tuincentrum in Hasselt.

Contacteer ons nu