Barbecue kopen in Hasselt (Limburg)?
Kom langs bij Horta Martens!

Is er iéts Belgischer dan bij de eerste zonnestralen de barbecue in de tuin te zetten en heerlijk te ontspannen met vrienden of familie? Nee, hoor. Met een barbecue haal je een authentieke gezelligheid in huis - of liever: in de tuin. En met het juiste materiaal schotel je jouw gezelschap de lekkerste gerechten voor in een handomdraai. Heerlijk rokerig, perfect gegaard.

Wie is de chef vandaag? Dankzij het onuitputtelijke assortiment aan barbecues van bij Horta Martens in Hasselt, wil iedereen aan de barbecue staan. Bij ons vind je een prachtig gamma aan barbecues in alle soorten en formaten.

Contacteer ons nu

Barbecues van a tot z

Als het tijd is om de barbecue tevoorschijn te toveren, is het tijd om langs te komen bij jouw tuincentrum in Hasselt. Want bij Horta Martens vind je:

  • Een ruime keuze in barbecues

  • Een uitgebreide stock

  • Professioneel advies

  • Alle denkbare accessoires voor de perfecte barbecue

Kortom, Horta Martens is dé one-stop-shop voor alle Belgische barbecuefanaten én hobbykoks. Spring bij ons binnen en ontdek meer dan 40 modellen van onder meer Weber, Broil King en Barbecook.

Aan de slag!

Wil je de beste barbecue kopen, maar weet je niet precies welk model het best bij je past? Onze specialisten staan je bij met raad en daad. Stel jezelf alvast even volgende vragen:

  • Welke accessoires heb ik nodig?

  • Barbecue ik op gas, houtskool of elektriciteit?

  • Kies ik voor kokosbriketten, briketten of houtskool van hardhout?

  • ...

Je ziet: allemaal vragen die een correct antwoord verdienen. Selecteer samen met ons de barbecue die je op het lijf geschreven is en word de enige echte Masterchef van jouw achtertuin.

De beste vriend van elke barbecueliefhebber

Bij Horta Martens houden we van barbecueën. Zoveel zelfs, dat we elk jaar leuke events organiseren rond barbecueën, zoals onze jaarlijkse barbecue-dag vol leuke wedstrijden, workshops én interessante kortingen.

Barbecue kopen in Hasselt? Kom langs bij tuincentrum Horta Martens!

Contacteer ons vandaag nog