Geniet van de échte barbecuesmaak, met een barbecue van Broil King

Unieke barbecues van uitzonderlijke kwaliteit

Outdoor cooking kan simpelweg niet zonder een oerdegelijke Broil King barbecue. Wist je trouwens dat ze hun assortiment recent hebben uitgebreid met houtskoolbarbecues, naast hun gamma aan gasbarbecues? Met je Broil King barbecue ga je aan de slag zoals jij dat wilt.

Prestatie, smaak en schoonheid, dat zijn de kenmerken van een Broil King. Het baksysteem is zo uitgebreid, dat je moeiteloos de lekkerste steaks - maar ook pizza's, desserts en kip aan het spit - tevoorschijn tovert. Smullen maar!

Contacteer ons nu

Broil King kopen in Hasselt

De Broil King barbecues zijn ontzettend slim opgebouwd. Elk braadrooster heeft twee kanten die je voluit kan benutten. Eentje om vlees in te schroeien, eentje om het vlees te laten bakken in eigen sap.

Zelfs van de namen van de Broil King barbecues krijg je het water al in de mond. De Smoke Charcoal Grill. De Offset Smoker. Ronkende namen die waarmaken wat ze beloven.

Wil je zelf een authentieke Broil King barbecue kopen in Hasselt? Kom dan langs bij tuincentrum Horta Martens voor een ontzettend ruim aanbod aan barbecues.