Weber barbecue kopen in Hasselt:
als smaak en schoonheid samengaan

Vind jouw ideale barbecue

Wil je heerlijk barbecueën met vrienden of familie? Dan moét je het aanbod aan barbecues van Weber ontdekken. Met deze barbecues tover je niet alleen de lekkerste gerechten op tafel, ze zijn ook nog eens bijzonder mooi. Hun knappe design is een echte blikvanger voor je tuin.

De barbecues van Weber kopen, dat doe je bij tuincentrum Horta Martens in Hasselt. Je ontdekt een ruime waaier aan Weber barbecues in onze 1.200 m² grote showroom. Gasbarbecue, houtskoolbarbecue of elektrische barbecue? Bij ons vind je ze allemaal.

Contacteer ons nu

Weber gasbarbecue

Met een gasbarbecue van Weber ga je vlot aan de slag. Deze zuinige, handige en perfect regelbare barbecues zijn echt state-of-the-art. Schoonmaken achteraf, dat doe je in een handomdraai. Je brengt simpelweg de barbecue op hoge temperatuur om het rooster schoon te branden.

Je geniet van maar liefst 5 jaar garantie op alle kleine gasbarbecues en 10 jaar op de grote gasbarbecues van Weber. Wil je een compact model of voor een luxueuze buitenkeuken? Aan jou de keuze! En natuurlijk neem je ook alle accessoires voor je Weber barbecue mee naar huis.

Houtskoolbarbecue Weber

Er gaat niets boven de geur van houtskool op de barbecue. Of wacht: misschien toch. De rokerige smaak van vlees dat gebakken wordt op een houtskoolbarbecue - dát is pas genieten. Zoek je een barbecue op houtskool die uitblinkt in smaak, duurzaamheid én schoonheid? Dan zit je goed bij de barbecues van Weber.

Van handige, mobiele houtskoolbarbecues zoals de Smokey Joe tot de grotere Master-Touch variant, bij Weber weten ze hoe te barbecueën. De houtskoolbarbecues zijn voorzien van een zelfreinigend systeem én een beperkte garantie van maar liefst tien jaar.

Elektrische barbecue Weber

Stekker insteken en aan de slag? Ook dat kan, met de elektrische barbecues van Weber. Deze varianten zijn uiterst energiezuinig  én  veilig. Proper en goedkoop barbecueën, dus, zelfs op de kleinste plaatsen.

Heb je maar een beperkt stadsterrasje tot je beschikking? Met de elektrische barbecues van Weber geniet je eender waar van overheerlijke barbecuemaaltijden, bereid door de enige echte chef: jij.

Barbecue Weber kopen in Hasselt? Kom langs bij Horta Martens, jouw tuincentrum in Limburg!

Contacteer ons vandaag nog