Terrasverwarmer kopen: breng je tuin op temperatuur

Geniet elk seizoen van terrasverwarming 

Wij worden warm vanbinnen als we denken aan koele avonden op het terras, met de gloeiende stralen van de terrasverwarmers op ons gezelschap. Heerlijk onder een dekentje, lekker bijpraten met vrienden of familie.

Met een terrasverwarmer brei je een verlengstuk aan je tuin. Je gebruikt hem niet alleen in zomer of lente, maar het hele jaar door.

Bovendien hoeft een terrasverwarmer niet duur te zijn - niet in aankoop, niet in gebruik. Merk het zelf: kom de verwarmer van je keuze ontdekken bij tuincentrum Horta Martens in Hasselt.

Contacteer ons nu

Welke terrasverwarmer koop jij?

Wil je een terrasverwarmer kopen in Hasselt? Dan heb je de keuze. Kies je voor een terrasverwarmer op gas of elektriciteit? Met infrarood of halogeen? Of ga je heerlijk ouderwets rond de vuurkorf of vuurschans zitten?

Je merkt het: een heleboel vragen voor een simpele aankoop. Gelukkig zijn onze specialisten er om je verder te helpen met advies op maat. Eén vuistregel is wél duidelijk: wil je jouw terrasverwarmer ook binnen gebruiken - bijvoorbeeld in je veranda - dan moét je er eentje kiezen op elektriciteit. Veiligheid boven alles, nietwaar?

Van deze terrasverwarmers krijg jij het warm

We hebben het al vermeld: je hebt een ruime keuze als het gaat om terrasverwarmers. We lichten er drie kort uit om te tonen hoe veelzijdig deze manier van tuinverwarming is.

  • Terrasverwarmer op gas Perfect geschikt voor plaatsen waar je geen elektriciteit tot je beschikking hebt. Je terrasverwarmer op gas is best voorzien van wieltjes, zodat je hem makkelijk kan verplaatsen en opbergen.

  • Vuurkorven en vuurschansen Knisperende gezelligheid rond het vuur? Er is niks beters. Met vuurkorven en vuurschansen maak je van elke kille buitenavond een onvergetelijk moment. Veilig, bovendien, want het vuur blijft veilig in je schans of korf.

  • Infrarood terrasverwarmer Met een infrarood terrasverwarmer kies je voor zuinigheid. De warmte gaat rechtstreeks naar je lichaam, waardoor je geen verlies hebt door tocht of wind. Het dringt in je huid door. Een comfortabele warmte met 100% rendement.

Klaar om je terrasverwarmer te kopen? Bezoek ons tuincentrum in Hasselt en maak je keuze!