Tuinhout kopen bij Horta Martens:
kwaliteit, dat klopt!

Ruime keuze aan tuinhout van topmerken

Als je houdt van tuinhout, zit je goed bij Horta Martens. Ons assortiment aan tuinhout is uitgebreid, veelzijdig én van een uitzonderlijke kwaliteit. Je wil aan de slag met hout in je tuin? Dan moét je eerst bij ons langskomen. We bieden de beste voorwaarden voor iedereen - van ambitieuze beginneling tot doorgewinterde doe-het-zelver.

Ons tuincentrum verzamelt producten van topleveranciers zoals Dinowood en Hillhout. Van tuinschermen en speeltuigen tot terrasplanken en carports, als het tuinhout moet zijn, zijn wij de referentie. En natuurlijk hebben we ook alle gereedschap voor je klaarstaan.

Contacteer ons nu

Tuinhout kopen in Hasselt? Bingo!

Twee paar ogen zien meer dan één. Daarom staan onze specialisten u altijd bij met professioneel advies. Zo bent u er zeker van dat u het juiste hout koopt voor uw constructie. Samen realiseren wij je tuinbouwplannen met het beste tuinhout - maar ook met maatwerk als u dat wenst.

Het mooiste resultaat in de buitenlucht? Dat bereik je met geïmpregneerd hout. Deze houtsoorten worden onder hoge druk behandeld en zijn resistent tegen vocht, schimmels en insecten zodat houtrot geen kans maakt. Het resultaat hiervan is tuinhout waar je een leven lang plezier aan beleeft.

Tuinhout: ons aanbod

Kies altijd voor de hoogste kwaliteit in tuinhout - daar willen we écht op hameren. Je zal maar met minderwaardige houtsoorten aan de slag gaan en na enkele maanden merken dat je hout slijtage vertoont.

Gelukkig hebben we een gamma aan tuinhout voor je klaarliggen dat weer en wind trotseert. Kom langs bij Horta Martens voor tuinhout in alle vormen en formaten:

  • Bielzen

  • Tuintegels

  • Rolborders

  • Balken

  • Rondhout

  • Tand-en-groef planken

  • Palen

  • Planken

Kies zelf welke houtsoort jij het mooiste vindt en ga aan de slag. Breng snel een bezoekje aan jouw tuincentrum in Hasselt voor het beste tuinhout op de markt.

Contacteer ons nu