Tuinhuizen en carports die een leven lang meegaan

Duurzame en stijlvolle tuinhuizen

Voor je tuinhuis en carport wil je stijl, duurzaamheid en stevigheid combineren? Perfect, dan hebben we bij tuincentrum Horta Martens in Hasselt het perfecte aanbod voor je klaarstaan.

Onze tuinhuizen en carports zijn allemaal verschillend - van landelijk en klassiek tot strak en modern, van het hogere segment tot slimme budgetoplossingen. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn van een uiterst sterke kwaliteit.

Contacteer ons nu

Het geknipte tuinhuis koop je bij Horta Martens

Een tuinhuis dat bij je past, biedt plaats aan al je tuinmaterialen. Het ziet er bovendien mooi uit. En past naadloos bij de stijl van je tuin en woning. Kortom, je tuinhuis moet aan heel wat eisen voldoen. Gelukkig zijn onze specialisten er om u gericht verder te helpen.

Horta Martens verdeelt houten tuinhuizen van Tack, Woodvision, Hillhout en Dinowood. Kies je voor een metalen tuinhuis? Dan ontdek je bij ons het assortiment van Biohort. Ook een voorstel op maat is mogelijk. Bespreek het met onze experts!

Welke tuinhuizen vind je in onze uitgebreide showroom?

  • Moderne tuinhuizen

  • Strakke tuinhuizen

  • Landelijke tuinhuizen

  • Cottage tuinhuizen

  • Makkelijk te monteren tuinhuizen

De carport die je in vervoering brengt

Een carport of houten garage is het perfecte onderkomen voor je auto. Je kiest voor een lichte constructie, die handig is in gebruik - geen zware garage die handenvol geld kost. Je bouwt ze tegen je huis, maar ook losstaande carports behoren tot het aanbod.

Een carport of houten garage van bij Horta Martens blinkt altijd uit in kwaliteit en schoonheid. Ze beschermt je wagen tegen de meest gure weersinvloeden en is een knappe meerwaarde voor de uitstraling van je woning.

Wil je een carport kopen, een tuinhuis kopen of een houten garage kopen in Hasselt? Spring eens binnen in ons tuincentrum!

Tuinafsluitingen: alles wat je zoekt

Heb je de perfecte tuinafsluiting gevonden? Zorg er dan voor dat je alles in huis hebt om ze efficiënt te installeren. In ons tuincentrum vind je gelukkig alle accessoires, materialen en toebehoren die je nodig hebt voor een snelle installatie.

Tuinafsluiting kopen? Kom nu langs in ons tuincentrum!

Contacteer ons nu