Tuinmeubelen van Beach 7:
altijd een beetje vakantie

Beach 7 tuinmeubelen: kwaliteit gegarandeerd

De tuinmeubelen van Beach 7 zijn gecreëerd vanuit een passie voor het ongerepte buitenleven. Ze blinken uit in verrassend design en zijn beschikbaar in veel verschillende stijlen. Ook worden de meubels vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Deze collectie aan tuinmeubelen is een absolute meerwaarde voor je tuin, gericht op schoonheid én comfort. Geniet dankzij dit topmerk nog meer van de zomer!

Duurzame buitenmeubelen

Bij Beach 7 houden ze de touwtjes strak in handen. Ze zorgen niet alleen voor de productie van hun tuinmeubelen, om zo de kwaliteit onberispelijk hoog te houden. Deze Nederlandse fabrikant staat ook zelf in voor het ontwerp ervan.

Het resultaat: een collectie aan tuinmeubelen die duurzaamheid koppelt aan design, met een ruime waaier aan modellen en materialen.

Met de groeten van Horta Martens

Horta Martens biedt je niet alleen de tuinmeubelen van Beach 7 aan. We verkopen ze met een ijzersterke service. Je kan altijd vertrouwen op het professionele advies van onze specialisten, die deze merken tot in de kleinste details kennen. Daarnaast geniet je natuurlijk van:

  • Een ruime stock

  • Een gratis levering

  • 1.200 vierkante meter showroom

Kom snel langs en kies jouw tuinmeubelen bij Horta Martens, je tuincentrum in Hasselt!

Contacteer ons nu