Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor:

4 seizoenen lang genieten

Ken je 4 Seasons Outdoor al? Deze fabrikant van tuinmeubelen heeft z'n naam niet gestolen. Want met de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor ontspan je het hele jaar door in je tuin. De tuinmeubelen van deze fabrikant worden gekenmerkt door een knap samenspel tussen wicker en aluminium.

Een hoge kwaliteit én een lange levensduur, dat zijn de eigenschappen van je nieuwe 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen. In Hasselt koop je die uiteraard bij Horta Martens. In ons tuincentrum vind je de mooiste selectie aan tuinmeubelen terug.

Contacteer ons nu

Het hele jaar door buiten leven

4 Seasons Outdoor doet wat de naam belooft: tuinmeubelen creëren die je met een gerust hart het hele jaar door buiten kan laten staan. Alle tuinsets zijn namelijk voorzien van resistente kussens die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van de kussens die  uitermate comfortabel zitten.

Zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo zijn de parasols voorzien van handige draaihendels om ze open en dicht te doen. Gedaan met geduw en getrek aan stroeve parasols. Even draaien en klaar!

Taste by 4 Seasons: smaakvolle tuinmeubelen voor iedereen

Taste by 4 Seasons is een aparte lijn van deze gerenommeerde fabrikant van buitenmeubelen. Het omvat een ruime waaier aan tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, loungesets en parasols die vervaardigd worden in wicker of aluminium. Je kiest dus de stijl die het best aansluit bij de jouwe.

Je kan creatief zijn met de inrichting van je tuinmeubelen, want ze zijn verkrijgbaar als vaste of modulaire sets. Handig als je wilt uitbreiden of variëren!

Contacteer ons nu

Met de groeten van Horta Martens

Horta Martens biedt je niet alleen de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons aan. We verkopen ze met een ijzersterke service. Je kan altijd vertrouwen op het professionele advies van onze specialisten, die deze merken tot in de kleinste details kennen. Daarnaast geniet je natuurlijk van:

  • Een ruime stock

  • Een gratis levering

  • 1.200 vierkante meter showroom

Kom snel langs en kies jouw tuinmeubelen bij Horta Martens, je tuincentrum in Hasselt!