Hartman tuinmeubelen: uitzonderlijk comfort voor jouw buitenleven

Optimaal comfort met een Hartman tuinmeubel

Hartman is een naam als een klok als het op tuinmeubelen aankomt. Al 45 jaar creëert deze fabrikant mooie, duurzame en aangename tuinmeubelen en kussens voor jouw tuin.

De stevige, onderhoudsvriendelijke materialen bieden je een ongekend zitcomfort én gaan jarenlang mee. Ze verliezen hun uitstraling niet, behouden hun kleur en zijn bestand tegen alle weertypes.

Contacteer ons nu

Innovatie in tuinmeubelen

Alle tuinmeubelen van Hartman worden vervaardigd met innovatieve technieken en uitvoerig getest op hun duurzaamheid. Je kiest zelf het materiaal dat je het mooist vindt: kunststof of aluminium. Een Hartman is meer dan een ordinair tuinmeubel. Het biedt een uitzonderlijke beleving en tilt je tuin naar een hoger niveau.

Bovendien geniet je van maar liefst 2 jaar garantie op je product. Zo kan je écht zorgeloos relaxen in die nieuwe tuinstoel of ligstoel.

Met de groeten van Horta Martens

Horta Martens biedt je niet alleen de tuinmeubelen van Hartman aan. We verkopen ze met een ijzersterke service. Je kan altijd vertrouwen op het professionele advies van onze specialisten, die deze merken tot in de kleinste details kennen. Daarnaast geniet je natuurlijk van:

  • Een ruime stock

  • Een gratis levering

  • 1.200 vierkante meter showroom

Kom snel langs en kies jouw tuinmeubelen bij Horta Martens, je tuincentrum in Hasselt!

Contacteer ons nu