Ontspan… in een tuinstoel of ligstoel van Lafuma

Geniet van de aangename ligstoelen van Lafuma

Komt het mooie weer er weer aan? Dan is het tijd om te relaxen in de tuinstoelen of ligstoelen van Lafuma. Dit bekende merk wordt geroemd om zijn comfortabele relaxstoelen en relaxzetels voor in de tuin. Zak weg, sluit je ogen en ontspan in de rust en stilte van je tuin.

De tuinmeubelen van Lafuma zijn niet alleen een streling voor je lichaam, maar ook voor het oog. Ze zijn vervaardigd met lichte, oerdegelijke materialen die tegen een stootje kunnen. Makkelijk te verplaatsen, heerlijk stevig om in te liggen.

Contacteer ons nu

Stevig, duurzaam en mooi

Je haalt met Lafuma een toppertje in huis. Je verplaatst de tuinstoelen en ligstoelen niet alleen zonder moeite. Zo kan je ze zonder problemen meenemen op vakantie. De duurzame materialen verzekeren je van jarenlang tuinplezier. Zo is het zitvlak gemaakt van Batyline, een uiterst sterke grondstof.

Daarnaast zijn de tuinstoelen en ligstoelen van Lafuma bestand tegen alle weersinvloeden - maar ook tegen water en zand. Dit maakt dat deze stoelen niet alleen ideaal zijn voor uw terras maar ook om mee te nemen naar het strand of zwembad.

Met de groeten van Horta Martens

Horta Martens biedt je niet alleen de tuinmeubelen van Lafuma aan. We verkopen ze met een ijzersterke service. Je kan altijd vertrouwen op het professionele advies van onze specialisten, die deze merken tot in de kleinste details kennen. Daarnaast geniet je natuurlijk van:

  • Een ruime stock

  • Een gratis levering

  • 1.200 vierkante meter showroom

Kom snel langs en kies jouw tuinmeubelen bij Horta Martens, je tuincentrum in Hasselt!

Contacteer ons nu