Studio 20: tuintafels die een leven lang meegaan

Duurzame tuintafels van Studio 20

Studio 20 heeft een steenharde reputatie als het aankomt op schoonheid en kwaliteit. Natuurlijk, zal je zeggen, want ze staan bekend om hun adembenemende tuintafels in natuursteen. En inderdaad: de keuze voor dit materiaal levert Studio 20 een sterke naam op, met collecties die wereldwijd in de smaak vallen.

De natuursteen wordt streng geselecteerd door de vakmensen van Studio 20 en is afkomstig van over de hele wereld. De oerdegelijke constructies en de keuze van materialen zijn jouw garantie op tuintafels die jarenlang hun kleur en uitstraling behouden.

Contacteer ons nu

Binnen én buiten met die tuintafel!

Deze fabrikant beheerst de kunst om degelijkheid te koppelen aan verfijning. Verwacht je niet aan massieve bouwwerken die alle aandacht naar zich toe zuigen. De tuintafels van Studio 20 zijn zo elegant dat je ze net zo goed als eettafel binnen kan gebruiken.

Wil je zelf je tuintafel in natuursteen laten maken door Studio 20? Geen probleem, een levering op maat behoort tot de mogelijkheden. Bespreek je wensen met onze specialisten.

Met de groeten van Horta Martens

Horta Martens biedt meer dan enkel de tuintafels van Studio 20 aan. We hebben een ruim assortiment van tuinmeubelen en verkopen ze met een uistekende service. Je kan rekenen op het professionele advies van onze specialisten, die deze merken tot in de kleinste details kennen. Daarnaast geniet je natuurlijk van:

  • Een ruime stock

  • Een gratis levering

  • 1.200 vierkante meter showroom

Kom snel langs en kies jouw tuinmeubelen bij Horta Martens, je tuincentrum in Hasselt!

Contacteer ons nu